Città di Palermo - FC Crotone

Palermo elcsábítja vasárnap délután egyedülálló és nagyon fontos párbajt Crotone és az eredmény a mérkőzés lehetett meghatározni mindkét csapat remény a megmentésére. Érzelmi és kulcsfontosságú párbaj egyezését Palermo és Crotone azért is, mert mindkét csapat a kiesést.

Palermo vs Crotone. A csata a két csapat, hogy még akar feladni a reményt, az üdvösség a Serie A. De nincs helye a gyengéknek, és végül már csak három csapat az üzletből, így valakinek meg kell "Fekete Péter" esik egyébként. De még mindig van elég idő és esély, hogy nem volt sem Palermo sem Crotone. Minden jön egy kulcsfontosságú döntés és ultimátnímu párbajozni méltó hátterekkel spagetti westernek.

Mindkét csapat az utolsó körben megpróbálta elindítani jó eredményeket, de dolgozott ki, csak az Bet 365 egyiket. Míg Palermo kötött Nápoly és szerzett egy pontot, Crotone teljesen nyitott a támadó oldalán a csapat és lövés ártatlan Empoli négy gólt, így amellett, hogy kellemetlen látvány éljenzett főleg a három pontot. Köszönet nekik most zajló 18. helyen, bár van, hogy megmentsék nyomasztóan messzire.

A tizenhetedik Empoli elvesztette a teljes 8 pontot, annak helyzete miatt ez egy nagyon nehéz helyzet. A játékosok maguk milyen fontos a közelgő párbaj tisztában. A védő Aleandro Rosi, mielőtt a játék megemlítve: "Számunkra megmentsen egyenlő valami olyan nagy, mint ha sikerült megnyerni a Bajnokok Ligáját. Olyannyira a győzelem ellen Crotone értékelik, és tudja, hogy mi lenne akkor játszhat sokkal jobb. Mindannyiunknak meg kell megteszünk, hogy várt három pontot ", mondta a védő.

Egy bonyolult helyzet biztosan találtak több Palermo, amely meg kell küzdeniük a nagy betegszoba. Ki a játék, mint Sallai Rajkovic, Fulignati, González és Goldaniga akik kizárják. Crotone van a helyzet egy kicsit könnyebb, mert az egyetlen játékos, aki nem vett részt a játékban, a védő vagy középpályás Tonev. Egyébként edző Davide Nicola egy teljes csapat, és azt akarja, hogy kísérelje meg a csoda. Crotone felett Palermo de még soha nem nyert. more: www.bonusz-online.com