Hamburger SV - FC Augsburg

FUTBAL - CL: Nitra - ŽilinaHamburg gav en hel del tid, så att den första seger kom i år på upp till 13 runda. Mot Augsburg, absolut inte Unibet utan en chans till en annan punkt vinning. Alla seger skulle vara en klubb från hamnstaden kan även gå av glidzonen.

Darmstadt slå sina Tref Gregoritsch Michael och Matthias Ostrzolek. Totalt HSV var sju månader utan tre punkter. I maj förra året besegrades Augsburg, med två gånger slog Gregoritsch. Jag skulle inte vid tidpunkten för attacken inte missa den här gången. På den tiden var det Unibet emellertid hans klubb i en annan position, för efter två år av knepigt affär inte kämpa för att underhålla.

Hemma jersey startar inte René Adler, Cleber och Alen Halilovic. Efter en skada, däremot återvänder Emir Spahic, men Markus Gisdol fortfarande inte beslutat om att bygga sin mitten Gideon Jung eller. Tack vare den förbättrade Gregoritschově formen Unibet kommer förmodligen bara bland substitut Bobby Wood.

Hamburg har en hel del olycklig år Volksparkstadionu balans - han var bara två oavgjorda mot Ingolstadt och Werder Bremen. Det Fuggerstädter långt att han var åtta punkter, som visserligen inte alls förgäves certifikat. Det finns för närvarande fyra matcher utan nederlag den här Unibet säsongen och vill förlänga.

Dirk Schuster med sina planer den här gången kommer inte att hjälpa Jan-Ingwer Callsen-Bracker, Caiuby Raúl Bobadilla, Alfreð Finnbogason. Jeffrey Gouweleeuw sitta på bänken ersättare. Trots att han började träna, men hela nittio minuter det kan slå tillbaka. Koo Ja-Cheol hon förmodligen starten kommer att få vänta, Unibet också, så att hans plats står upp för Halil Altintop - more: Unibet spelbolag på nätet.