Tietenkin, vaikein pelata ilman Espanjalainen

Tietenkin, vaikein pelata ilman Espanjalainen, joka on keskeinen hahmo nykyinen Arsenaali. Ilman häntä joukkue vain näyttää erilaiselta. Eikö se ole enemmän tapana kehua tähti Alexis Sanchez ja Mesut Ozil, mutta Cazorla jos ei ole, niin lähellä sitä.
Wenger itse sanoi, että tammikuussa joukkue ei tule uusi keskikenttäpelaaja:
"...Keskikentällä meillä on monia pelaajia, mutta on olemassa useita syitä. Meillä on paljon hyviä pelaajia, mutta vaikka halusimme löytää toisen Cazorla erittäin vaikeaa...." Haluttomuus Wenger osallistua talven siirto ikkuna selvä – se on aina vaikeaa. Mutta veto ei ole sen arvoinen – tässä tilanteessa, hän saattaa menettää pelaajia. Mutta Ranskalainen vielä uskaltaa yrittää löytää toinen johtaja, ensinnäkin, hän etsii jonkun, kuin Espanjalainen. Cazorla 32, ja vammat ovat yleistyneet. Arsenal pelaa ilman häntä on paljon huonompi, niin se on aika löytää pelaaja, joka vähitellen otti hänen tehtäviään.
Marco Verratti
Kukaan ei ole välttämätön? 5 pelaajaa, jotka voivat korvata Cazorla Arsenal Kuva: Bleacherreport.com, Whoscored.com
Fanit "Arsenal" ei tarvitse maalata kaikki edut, Verratti – he kaikki näkivät kaksi peliä Mestarien Liigan tällä kaudella. Verratti ei pragmaatikko. Keskikenttäpelaaja, joka pystyy täydellisesti pitämään palloa. Ja hän muistuttaa monia Cazorla.
"...Usein kertoo minulle, lakko ulos, päästä eroon se, mutta en voi tehdä – minulle, että on voittaa. En tiedä miten. En koskaan päästä eroon pallo, ja ymmärrä ne, jotka tekevät niin. Tiedän, että meillä kaikilla on oma tyyli, mutta se ei ole minua varten. Minun on parasta ei pelata, mitä tulee muuttaa tyyliä...."
Toisaalta, kuten itsepäisyys saattaa ärsyttää ne fanit, jotka arvostavat voitto enemmän esteettinen komponentti, mutta Wenger on selvästi onnellinen sellainen filosofia.
Ostaa pelaaja varakas PSG ei ole helppoa, mutta hän jo osoitti tyytymättömyytensä päätöksiin johto-club. Koska huhuja nehily talousarvion Arsenal siirtoja, tällainen tapahtuma on mahdollista.
Miralem Pjanić
Kukaan ei ole välttämätön? 5 pelaajaa, jotka voivat korvata Cazorla Arsenal Kuva: Bleacherreport.com, Whoscored.com
Sun-lehden uskoo, että "Arsenaali" on valmis tarjoamaan Juventus 28 miljoonaa puntaa Puolustaja. Mukaan toimittaja, Wenger oli jo puhelimessa ja hän osoitti halu pelata Arsenal.
Varmasti Ranskalainen on jo pitkään ollut silmäillen keskikenttäpelaaja, joka on hienoa katsoa "Emirates stadium". Emme kuitenkaan usko, että hän tulee liittyä Lontoolaiset tämä talvi – varsinkin kun hänen viimeaikainen siirtyminen leiriin Juventus. Ja vielä kun puhutaan uuden johtajan keskikenttä, se on vaikea löytää parempaa haastaja.
lisää: Vedonlyönti Suomessa