Tillbaka Gabon gar till höjder av varlden fotboll

Tillbaka Gabon går till höjder av världen fotboll är mycket konsekvent: att avslöja i en blygsam "Lorient", han uppmärksammats i fotboll för allmänheten i augusti, när den sista dagen av transferfönstret "black cats" har uppdaterat sin post med det belopp av övergången. Tillbaka Gabon blev omedelbart en spelare i startelvan. Förmodligen överhettats den Brittiska marknaden är något högt pris för en ung innehav mittfältare, och drömmen om att hitta sin N Golo soulemayne kante förmodligen fortsatt ägare av Sunderland, men den kombination av styrka, flexibilitet och vilja att bibehålla en hög takt kan du se den nya Michael Essien spricker genom hjärtat. Lassana Coulibaly
Ålder: 20 år Landslaget: Mali Klubben, "Bastia"
Utvecklingen av unga Maliska självklart även utan en detaljerad analys: i detta skede av säsongen har han spelat för klubben fler matcher än tidigare. Ja och med tanke på de problem den franska klubben med skador, att de nu lägga allvarliga hoppas på Coulibaly. En typisk box-to-box mittfältare känns som en fisk i vattnet laget interaktioner: det interagerar med partners, inte faller när du flyttar bollen, och en i ett beat kan. Det är inte riktigt den fotboll som vi är vana att spela "Bastia" och därför Willy-nilly Lassana stramar och defensiva färdigheter. Mali förmodligen kommer att agera i en mer ohämmade stil, vilken 20-årig kille kan bli den viktigaste upptäckten av turneringen.Ingen är oumbärlig? 5 spelare som kan ersätta Cazorla till Arsenal Tala om de som kan hjälpa till Arsenal i avsaknad av en spansk guide som är den viktigaste spelaren i Wengers trupp.
Jag tror ingen är förvånad över att Arsenal har en annan kris med skador. Är förvånad bara att problemet var området mittfältet, även i början av säsongen är det Arsene Wenger var de flesta övertygade om. Så jag är säker på att vi skickade även Jack Wilshere att spela i "Bjärred".
Men det är mitt i vintern, och skadan av Francis Coquelin lämnade Arsenal med bara två Centrala Mittfältare (bet-at-home bonus) – Aaron Ramsey och Granit Jakou.
Övriga – inklusive Mohamed El-nenni och Santi Cazorla är inte tillgänglig. En av de Afrikanska Vm, och den andra på grund av skada på Achilles.
Ingen är oumbärlig? 5 spelare som kan ersätta Cazorla till Arsenal
Naturligtvis, det svåraste att spela utan Spanjoren, som är en central figur i den nuvarande Arsenal. Utan honom i laget bara ser annorlunda ut. Är inte det mer brukligt att prisa stjärniga Alexis Sanchez och Mesut Ozil, men Cazorla om inte så nära det.
Wenger har själv sagt att i januari laget inte kommer att komma en ny mittfältare:
På mittfältet har vi många spelare, men det finns flera skäl. Vi har en massa bra spelare, men även om vi ville hitta en andra Cazorla extremt svårt.
Motvilja Wenger att delta i vintern transferfönstret klart – det är alltid svårt. Men dra inte är värt det – i den aktuella situationen, han riskerar att tappa spelare. Men Fransmannen fortfarande vågar försöka hitta en annan ledare, först av alla, han kommer att leta efter någon som Spanjoren. Cazorla 32, och skador blir allt vanligare. Arsenal spelar utan honom är mycket värre, så det är dags att hitta en spelare som tog gradvis över hans arbetsuppgifter.
författaren: xspelbolag.com